L’esperit per essència dels Ermassets és l’esperit d’aquesta secció, una gran família que gaudeix de muntanya i esport amb el respecte pels altres i el medi natural com a premissa.


Aquesta és la nostra passió, la passió per la muntanya, el trescar per aquí i per allà, el poder conèixer nous llocs, compartir i conviure aquestes vivències aprofitant el privilegiat entorn on vivim, en definitiva viure la muntanya d’una manera sana, intensa i diferent com és la bicicleta de muntanya.


Tot això ens fa estar vius, en constant moviment, pensant on anirem aquest cap de setmana o preparant el calendari anual de sortides de la secció, on un pic al més sortim el gruix del grup fora de la nostra zona o bé organitzant la “Travessa” instaurada anualment a la secció o una ruta fora de l’illa o simplement montant una sortida qualssevol per poder dinar després tots plegats… sempre en un gran ambient de germanor i divertiment.


Els Ermassets BTT té l’equip de competició de descens per al Campionat de Balears on destaquem pels grans resultats a les darreres temporades, concretament un sub-campionat aquesta darrera a més de ser font constant d’adeptes i noves promeses de la modalitat.


PATROCINADORS

COL·LABORADORSBICICLETA DE MUNTANYA
© 2013 · Ermassets Club de Muntanya d'Esporles
Dissenyat per ivanriosdisseny.com
GESTIÓ DE PERFILS